Om os

Kørekort i Grenå

 

 

Næste holdstart

BIL

6. Marts Kl 16

 

MC

25. Februar Kl 19

Om os

Hej alle I ivrige og kommende bilister

 

Mit navn er Jakob Troels Møller, jeg er godkendt kørelærer og manden bag ’AllDrive’ køreskole.

 

Jeg erhvervede mig min kørelæreruddannelse i 2017, og har siden hen etableret min virksomhed ’AllDrive’ med henblik på at skabe de bedste forudsætninger samt succesoplevelser for alle mine kommende elever.

 

Jeg er 31 år gammel og dermed den yngste kørelærer i Grenå, jeg er bosat her i Grenå sammen med min søn.

Erhvervsmæssigt er jeg uddannet kørelærer og automekaniker. Jeg har været ansat ved hæren og jeg har efterfølgende taget diverse kurser, heriblandt voksenpædagogik med henblik på, at kunne undervise.

Med min uddannelsesmæssige baggrund, har jeg udviklet stort kendskab til denne branche, men derudover også personlige kompetencer, som jeg er overbevist om, vil komme mig til gode i mit fremtidige arbejde som kørelærer.

 

At være kørelærer har alle dage været en af mine store drømme, som nu endelig er blevet til virkelighed.

Jeg kan garantere alle mine kommende elever et trygt og sikkert køre – og undervisningsforløb.

Mine elevers tryghed, motivation og individuelle kompetencer og behov, ligger højest på min prioriteringsliste. Hos ’AllDrive’ er tryghed og sikkerhed nøgleordene, og jeg vil i samråd med mine elever skabe de gode succesoplevelser.

 

Ved ’AllDrive’ køreskole er alle undervisnings – og køreforløb i overensstemmelse med dertilhørende love og regler, og alt undervisningsmateriale er af nyeste dato.

 

Hos ’AllDrive’ køreskole er du sikret et godt forløb, hvor kvaliteten er i top og hvor, mottoet er at det skal være sjovt at tage kørekort.

 

Jeg ser frem til at høre fra DIG!

 

De bedste hilsner fra

Jakob Troels Møller

’AllDrive’ køreskole

Kontakt os

Ringvejen 5

8500 Grenå

Tlf: 30 13 99 37

CVR: 39 14 73 94

AllDrive er medlem af DKU

 

DKU er den ældste og absolute største brancheorganisation inden for kørelærerområdet. DKU er stærkt forankret både nationalt og lokalt. DKU er repræsenteret i alle relevante fora inden for branchen og har derfor stor mulighed for at holde sine medlemmer fagligt opdateret, således

at de kan yde en

god og seriøs

køreuddannelse

til dig.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.