Teorilektioner

Kørekort i Grenå

 

 

Næste holdstart

BIL

6. Marts Kl 16

 

MC

25. Februar Kl 19

Teorilektioner

Lovkravetet er 29 Teorilektioner af 45 min. varighed

 

Et teorikursus tager kun ca. 8 uger, undervisningen finder sted hver Mandag i vores lokaler på Ringvejen 5 8500 Grenå, Lige over for McDonald's.

Du vil derefter være klar til teoriprøven. Undervisningen er tilrettelagt efter en undervisningsplan, som er udgivet af politiet, det gør at, der er et fastsat program, som gør undervisningen seriøs og målrettet på en sjov måde. Der vil både blive gennemgået billeder og filmklip fra forskellige situationer i trafikken.

 

Teoriundervisningen bliver lagt sådan at når vi har lært noget i teori skal vi ud og afprøve det i trafikken. Når vi mødes til den første teorilektion, får I udleveret en lektionsplan. Det er et mindre hæfte, der beskriver forløbet om teori og praksis gang for gang. Lektionsplanen skal underskrives af os begge efter hver endt undevisning, Teoriundervisningen har en varighed på ca. 3 timer, hver gang vi mødes.

Kontakt os

Ringvejen 5

8500 Grenå

Tlf: 30 13 99 37

CVR: 39 14 73 94

AllDrive er medlem af DKU

 

DKU er den ældste og absolute største brancheorganisation inden for kørelærerområdet. DKU er stærkt forankret både nationalt og lokalt. DKU er repræsenteret i alle relevante fora inden for branchen og har derfor stor mulighed for at holde sine medlemmer fagligt opdateret, således

at de kan yde en

god og seriøs

køreuddannelse

til dig.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.