Kørelektioner

Kørekort i Grenå

 

 

Næste holdstart

BIL

6. Marts Kl 16

 

MC

25. Februar Kl 19

Kørelektioner

Lovkravet er 16 kørelektioner af 45 min. varighed.

 

Hos AllDrive Køreskole giver vi dig ikke blot 16 kørelektioner for derefter at lade dig gå op til en prøve med tvivlsom udfald. Vi tager vores ansvar alvorligt og sætter en ære i, at give vore elever den individuelle undervisning som den enkelte har brug for før prøverne. Dette er din sikkerhed for et lærerigt og holdbart uddannelsesforløb.

Efter vi har gennemgået et emne i teori, skal du i den efterfølgende uge ud på vejen og prøve det du netop har lært af.

 

kravlegDu vil hos AllDrive blive prøvet i mange forskellige trafik situationer, så du er godt rustet til, når du skal ud i trafikken alene. I starten kører vi ud på landet så, du kan lære at styre, placere og blive fortrolig med bilen. Som timerne går frem, kører vi længere ind mod byen. I byen vil du også blive undervist i diverse vendinger og parkeringer. Vi skal også ud at køre på motorvej, hvor turen måske kan gå til grænsen.

Kontakt os

Ringvejen 5

8500 Grenå

Tlf: 30 13 99 37

CVR: 39 14 73 94

AllDrive er medlem af DKU

 

DKU er den ældste og absolute største brancheorganisation inden for kørelærerområdet. DKU er stærkt forankret både nationalt og lokalt. DKU er repræsenteret i alle relevante fora inden for branchen og har derfor stor mulighed for at holde sine medlemmer fagligt opdateret, således

at de kan yde en

god og seriøs

køreuddannelse

til dig.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.